fbpx

Om La Famiglia

Om oss

Ett Familjeföretag

Restaurang La Famiglia, en italiensk restaurang och krog. Ett familjföretag som ägs av företaget Bistro by Solna, som grundades för nästan 20 år sedan.

Receptet på vår läckra Italienska gourmet har kommit från den erfarenhet vi har fått med åren. Vår handgjorda pizza är gjord från grunden med färska ingredienser och kryddor som köps från pålitliga grossister . När du väl äter den läckra pizzan, pastan eller den goda salladen i vår pizzeria glömmer du allt annat. Vi tror på färsk mat som levereras varm på kortast möjliga tid.
Våra lojala kunder som har smakat vår italiensk gourmet rekommenderar oss till sina vänner och släktingar.

La Famiglia har en vänlig och varm atmosfär och det är rätt plats för dig och din familj som vill äta en utsökt måltid tillsammans.
Vår Italienska restaurang ligger i Upplands Väsby. Vi har ett spännande utbud av klassiska gourmetpizzor plus ett utbud av pasta, sallad och bar som erbjuder verkligt värde för pengarna. Vi använder bara de färskaste ingredienserna och sallader som levererar kvalitet och smak utan att bryta plånboken. Kom och upplev en bit av Italien i vår italiensk restaurang.