fbpx
Om mat är kärlekens språk, så finns det en nation som talar det flytande

Om mat är kärlekens språk, så finns det en nation som talar det flytande än resten. Italien är ett land med hemtrevlig matlagning, utmärkta viner och svep-av-fötter-romantik, och även om vi inte kan ge dig det azurblå havet eller den fantastiska bakgrunden i Colosseum, är Stockholms italienska restaurang La Famiglia en charmig plats. . Från upplysta bord till mysiga små hörn har vi sammanställt de bästa italienska mat i staden.

La Famiglia i Smedby, Upplands Väsby är känt för  vår Italiensk Pizza och färsk pasta, La Famiglia är angelägna om att ge staden några av dess mest autentiska italienska tallrikar. Från den ödmjuka spagetti till den delikat fyllda Pasta Frutti di mare. kolla in vårt urval av vår meny, allt från pizza, pasta, sallad, hamburgare hela vägen till biffar och drycker.

Om du är på väg ner till norra Stockholm och letar efter en avslappnad italiensk restaurang för att få en bit?

Varför inte gå med i La Famiglia för några av de bästa hamburgarna och Plankstek, som ligger i Upplands väsby?

La Famiglia finns i hjärtat av Upplands väsby och är känd för sin italienska smak och vänliga bar, och är inte bara ett bra urval av saftiga hamburgare, tidlös pasta och rökt kött, para ihop din måltid med vårt urval av drycker för en rejäl middag som kommer att hålla dig igång hela natten.