fbpx

Meny

La Famiglia har serverat den bästa italienska pizza och äkta italiensk mat i Upplands väsby. Våra recept har överlämnats från vår erfarenhet hela vägen från Italien. Vårt uppdrag är att servera italiensk pizza och äkta italiensk mat så att du oavsett var du kan njuta av den läckra, traditionella La Famiglia-pizza. Vår Pizza Margherita  är en typisk napolitansk pizza, gjord med kvalitets ingredienser Tomatsås, buffelmozzarella, körsbärstomater, färsk basilika.

Napolitansk Pizza Meny | Kött Carne | Plankstek | Pasta | Burgare | Sallad

Napolitansk Pizza Meny

GLUTENFRI PIZZA

Alla pizzor kan vara glutenfria, tillägg med 39:-

Fin mat restaurang italiensk restaurang i upplands väsby.

Vi inbjuder dig att följa med för att njuta av våra säsongsmenyer skapade med de färskaste ingredienserna från våra omgivande lokala och regionala landskap.

Vi finns i Smedby, kort bussresa från Upplands väsby station. vi ger dig traditionellt italienskt kök som är tillverkat av noggrant utvalda kvalitets ingredienser.

Plankstek

Vi serverar italiensk pizza

italiensk pasta, sallad, hamburgare, kaffe, desserter och olika alkoholhaltiga drycker. njut av äkta italiensk mat i upplands väsby. självklart kan vi föreslå det bästa vinet som kompletterar din måltid.

det ger oss en bra känsla när vår kund säger att det här är smaken från Italien. och även de som bor i upplands väsby och vill prova italiensk mat och mysig atmosfär, kom och besök oss.

Pasta

Meal Deal

Sallad

Erbjudande