fbpx

Restaurang La Famiglia

En italiensk restaurang och krog. Ett familjföretag som ägs av företaget Bistro by Solna, som grundades för nästan 20 år sedan.

Receptet på vår läckra Italienska gourmet har kommit från den erfarenhet vi har fått med åren. Vår handgjorda pizza är gjord från grunden med färska ingredienser och kryddor som köps från pålitliga grossister . När du väl äter den läckra pizzan, pastan eller den goda salladen i vår pizzeria glömmer du allt annat. Vi tror på färsk mat som levereras varm på kortast möjliga tid.
Våra lojala kunder som har smakat vår italiensk gourmet rekommenderar oss till sina vänner och släktingar.

La Famiglia har en vänlig och varm atmosfär och det är rätt plats för dig och din familj som vill äta en utsökt måltid tillsammans.

Vår Italienska restaurang ligger i Upplands Väsby. Vi har ett spännande utbud av klassiska gourmetpizzor plus ett utbud av pasta, sallad och bar som erbjuder verkligt värde för pengarna. Vi använder bara de färskaste ingredienserna och sallader som levererar kvalitet och smak utan att bryta plånboken. Kom och upplev en bit av Italien i vår italiensk restaurang.

La Famiglia ger dig smaker av Italien nära dig, belägen i Smedby centrum som tar italiensk mat nära upplands väsby. vårt läge ligger nära sol och natur, våra italienska erfarna kockar förenar fantasin och kreativiteten för att ge dig perfekt pasta, pizza, hamburgare och sallad i upplands väsby.

Vår idé är enkel, vi försöker samla högkvalitativ italiensk mat av hög kvalitet till hållbara och rimliga priser för alla, fira italiensk biologisk mångfald och skapa en informell, naturlig och enkel plats att äta och dricka och bli en del av vår familj.

Vår italienska restaurang i Upplands väsby är kopplad till vår filosofi, vi vill ge alla våra gäster bästa service någonsin och lycklig miljö. Dessutom visar vår informella kommunikationsstil hur direkt och lättillgänglig vi är, precis som människor vill.

Våra kockar lovar att ge dig högsta kvalitet och friskhet italiensk mat tillagad med kärlek i upplands väsby.

La Famiglia i Upplands Väsby

La Famiglia är en äkta italiensk restaurang i Upplands Väsby, den föddes från passionen från våra familjemedlemmar som har bott och fått erfarenhet i Italien. och vår önskan är att ta med den verkliga smaken av italienska köket i Upplands Väsby.